Favédőszer, tömítő-és ragasztó anyagok 2019-01-25T12:22:18+00:00

Ezen vékony lazúrok elsősorban nem mérettartó faanyagból (pl. gyalult deszka, palló, gerenda) készülő, esőnek, csapadéknak közvetlenül kitett kültéri faszerkezetek (pl. kerítések, pergolák, kerti padok, oromdeszkázatok, faházak) védelmére javasoljuk. Fő jellemzője, hogy a fába beszívódik – szemben a vastaglazúrokkal –, és a felületen vékony viaszos filmréteget képez, ezért nem gátolja az esetleges repedéseken vagy bütüfelületeken keresztül a fa belsejébe szívódó nedvesség szabad kipárolgását. Az XGT 6 . . . vékonylazúrok maximálisan színtartóak, és biocidtartalmuknak köszönhetően megvédik a faanyagot a különböző gombáktól.

Classic és Trend színek. (Léptesse a képet a nyilak segítségével!)

  • Milési vékonylazúr.
  • Viaszos tartós festék, a fa gyönyörű erezetét kiemeli!
  • Kültérre és beltérre egyaránt alkalmazható, vizes bázisú gyorsan száradó festék.
  • Hígítani vízzel max 5%!
  • Felhordása , csettel. kis hengerrel.
  • Használt ecsetet vízzel ki lehet mosni!
  • Tűző napsugárzásban nem szabad felhordani, a gyors száradása miatt!
  • Tehát árnyékos helyen kell felhordani a festéket!
Árlista – Milési festékek, favédőszerek és kiegészítők

Bochemit Optimal forte

Vízzel hígítható fakonzerváló. Úgy tervezték, hogy impregnálására az épületfa külső és belső része is védelmet kapjon. A termék biztosítja a fa hosszú távú védelmét rovarok ellen, gombák és a penész ellen.

Alkalmazása:
A tetőszerkezetek felszíni impregnálása és egyéb építési fűrészáru építési és rekonstrukciós bel- és kültéren. Védi a fát fát pusztító gombák, penész és rovar kár ellen.

Felhordása:
Festéssel, permetezéssel vagy merítéssel.


Purhab 750ml (táli és nyári)

Egész évben használható poliuretán hab (-10C°- tól +30C°-ig). Kiválóan alkalmas ajtók, ablakok rögzítésére; rések, falak kitöltésére, tömítésre; csövek körüli üregek kitöltésére. Könnyen felhasználható, kiválóan tapad a legtöbb építési anyagra.


Siloplast 300ml

Tartósan rugalmas semleges szilikon építőipari munkákhoz és üvegezéshez. Nagyon jól tapad a legtöbb építőipari anyaghoz: üveg, fa, műanyag, beton, tégla, fém.