Fenyő, fűrészáru 2020-01-16T14:15:43+00:00

Az aktuális árakról kérem informálódjon telefonon, vagy a kapcsolati menün keresztül írásban!

Fenyő fűrészáru

Hossztoldott, rétegragasztott, gyalult luc gerenda.

Raktárról azonnal vásárolható! A magas igények kielégítésére teraszokhoz, pergolákhoz, fafödémekhez nem fog megrepedni! Réteg ragasztott , szárított anyagok! Magasabb esztétikai igény esetén ezt ajánljuk! A piaci kínálat hoz képest most kedvező áron a készlet erejéig!

Árlista >> RÉTEGRAGASZTOTT GERENDA

Építő minőségű fenyő fűrészáru deszkák kaphatók telepünkön.
Vásárlói kérésre gyalulva vagy vegykezelve Bochemit fakezelő szerrel.
Építő minőségű deszkák

DESZKA ÁRLISTA

*Az árváltozás jogát fenntartjuk! Érvényes visszavonásig!

Építő minőségű fenyő fűrészáru normál és bramac lécek kaphatók telepünkön. Vásárlói kérésre a kívánt hosszméretre vágva, gyalulva vagy vegykezelve Bochemit fakezelő szerrel.
LÉC ÁRLISTA

*Az árváltozás jogát fenntartjuk! Érvényes visszavonásig!

Építő minőségű fenyő fűrészáru padlók kaphatók telepünkön. Vásárlói kérésre gyalulva vagy vegykezelve Bochemit fakezelő szerrel.
PADLÓ ÁRLISTA

*Az árváltozás jogát fenntartjuk! Érvényes visszavonásig!

Építő minőségű fenyő fűrészáru szarufák kaphatók telepünkön. Vásárlói kérésre gyalulva vagy vegykezelve Bochemit fakezelő szerrel.
SZARUFA ÁRLISTA

*Az árváltozás jogát fenntartjuk! Érvényes visszavonásig!

Építő minőségű fenyő fűrészáru gerendák kaphatók telepünkön. Vásárlói kérésre gyalulva vagy vegykezelve Bochemit fakezelő szerrel.
GERENDA ÁRLISTA

*Az árváltozás jogát fenntartjuk! Érvényes visszavonásig!

II-III. osztályú fenyő fűrészáru (gerenda,szarufa,deszka,léc,padló) raktárról

Korlátozott mennyiségben érkezett építő minőségű VÖRÖSFENYŐ DESZKA.

Gyantajáratokkal átszőtt, vöröses fája nagyon tartós és szilárd; ez a legértékesebb fenyőfa. Nagy gyantatartalmának köszönhetően az időjárás viszontagságait jól tűri, emellett rugalmas, szívós, könnyen hasítható. Fajlagos tömege 650–700 kg/m³. Kiváló épület- és bányafa, szerkezet- és díszítőfa. Régebben főleg vízi építkezéseknél, a bányászatban és tetőszerkezetekhez használták, ma főleg a bútor- és az építőipar keresett alapanyaga. Vasúti talpfának, kerítésoszlopnak, külső nyílászárónak, lépcsőfoknak, padlónak tömegesen használják. Mivel saválló is, a vegyipar számára kádakat, hordókat is készítenek belőle. Szívesen használják a belsőépítészetben és a bútorgyártásban; feldolgozzák furnérnak és fűrészárunak, de megmunkálását nehezítik a kemény és szívós oldalágak. Jól szárad, közepesen repedezik és vetemedik.

Elérhető méretek:

2,5cm*10cm*3m/4m/5m

2,5cm*12cm*3m/4m/5m/6m

2,5cm*15cm*3m/4m/5m/6m

Készletről érdeklődjön: 06-70/77-87-97-2 telefonszámon.