Szolgáltatások 2018-04-06T09:42:44+00:00

Gyalulás

Olyan szerkezeteknél, ahol a beépítendő faanyag felülete látszani fog, elengedhetetlen a fa felületének megmunkálása a gyalulás. Minden telepünkön vásárolt fenyő fűrészáru (gerenda, padló, szarufa, léc, deszka, stafli) felületének vállaljuk a gyalulását. Ez lehet élek vagy lapok, valamint a teljes felület vastagsági gyalulása.

Hogy a gyalulást minél magasabb minőségben tudjuk végezni, 2 és 4 fejes gyalugépeken dolgozunk, valamint munkába állítottunk egy egyengető gyalugépet is.

Gerenda, szarufa, padló, stafni, léc gyalulás bruttó egységára: 330.-Ft / m2.

Deszka gyalulás bruttó egységára: 280.-Ft / m2.

Vegyszeres kezelés

Megrendelőink kérésére a megvásárolt fenyő fűrészárut Bochemit QB (áztatásra és egyéb felületvédelemre szolgáló faanyagvédő koncentrátum) faanyagvédő oldatba mártva vegyszeres kezelésnek vetjük alá, melynek eredményeképpen a kezelt felület ellenáll a farontó gombáknak (beleértve a lágykorhasztókat is) valamint a rovaroknak.

A kezelés kül-és beltéri, talajjal tartósan nem érintkező, időközönként csapadék hatásának is kitett faszerkezeti elemek (pl.: tetőszerkezetek, épületszerkezeti elemek, ablakok, stb…) megelőző védelmére alkalmas. A kezelt felület a teljes száradás után lakkal, lazúrral átfesthető.

Színárnyalat: a kezelt faanyag zöld.

Deszka vegyszeres kezelés bruttó egységára: 100.-Ft/m2

Léc (bramac és normál) vegyszeres kezelés bruttó egységára: 110.-Ft/m2

Gerenda, padló, szarufa vegyszeres kezelés bruttó egységára: 225.-Ft/m2

Az általunk használt és forgalmazott faanyagvédő szer rendelkezik a törvényben előírt faanyag védelmi műszaki-és biztonsági adatlappal.

Fűrészelés

Vásárlói kérésre a fenyő fűrészárut, asztalosipari alapanyagokat, osb lapot, méretre vágjuk fűrészgéppel, láncfűrésszel vagy pontos méret kérés esetén karos körfűrésszel, mely további méretre igazítást nem igényel.

Fűrészelés bruttó egységára: 50.-Ft / m.

Karos körfűrész vágás bruttó egységára: 50.-Ft / db.

Szállítás

Szállítási költségeink:

feltöltés alatt…

(2017.08.21-től visszavonásig)

A táblázatban nem szereplő településekre az alábbiak szerint számolható a szállítási költség:

3,5 tonna súlyig: 240.-Ft/km, e feletti súly esetén 400.-Ft/km.

Szállítási költséget terhelhető díjtételek lehetnek:

  • behajtási engedély
  • útdíj