A tetőfedő anyagok nagy többsége nem ad vízhatlan fedést, torlószél, záporok hatására valamint porhó formájában a csapadék egy része átjut a fedésen. Ezért szükséges tetőfóliát alkalmazni, hogy második védelmi vonalként védje az alatta levő szerkezeteket, tereket. Egyes kondenzációra hajlamos fedőanyagok esetén a visszacsepegő párától is a tetőfólia adhat védelmet. Tetőkiegészítő termékeink között az Isoflex és Mastermax tetőfóliákat ajánljuk tetők szigeteléséhez egyszeres és kétszeres alkalmazásra is.

Mastermax Alu

Anyaga: Többrétegű tető-alátétfólia (speciális vízzáró, páraáteresztő membrán polipropilén hordozórétegen, felül polietilén hálóerősítéssel és perforált alumínium bevonattal)
Felhasználási terület: Egyszeresen (a fólia és a tetőfedés között) átszellőztetett magastető-szerkezetekben, a héjalás alá bejutó nedvesség és porhó elleni másodlagos védelemként alkalmazható, közvetlenül a hőszigetelésre fektethető alátétréteg. A felső alumínium réteg hővisszaverő hatásának köszönhetően jelentősen csökken a tetőtér hőterhelése a nyári időszakban.
Egységtömeg: 200 g/m2
Sd-érték: 0,045 m
Vízzáróság: W1
Hőmérséklet-állóság: (–)30°C – (+)80°C
UV állóság: maximum 4 hónap
Vonatkozó termékszabvány: EN 13859-1

Mastermax Premium

Anyaga: 3 rétegű páraáteresztő tető-alátétfólia (2 réteg PP-flíz között, speciális páraáteresztő, vízzáró membrán).
Felhasználási terület: egyszeresen (az alátéthéjazat és a tetőfedés között) átszellőztetett magastető-, illetve nem nyílt hézagos (vagyis ahol közvetlen UV-sugárzásnak nem kitett), átszellőztetett falszerkezetek alátéthéjazata. A héjalás alá bejutó nedvesség és porhó elleni másodlagos védelemként alkalmazható, közvetlenül a hőszigetelésre, deszkázatra, egyéb szilárd aljzatra fektethető, magas hőállóságú alátétréteg. Megnövelt szakítószilárdságának- és hőállóságának köszönhetően megfelelően átszellőztetett (nem sík, például trapéz vagy cserepes) fémlemez fedések alá is beépíthető.
Egységtömeg: 150 g/m2
Sd-érték: 0,03 m
Vízzáróság: W1
Hőmérséklet-állóság: (-)40°C – (+)100°C
Lefedési idő: maximum 2 hónap
Vonatkozó termékszabvány: EN 13859-1

Mastermax 3 Classic / Mastermax 3 Extra

Többrétegű páraáteresztő tető alátétfóliák.
Anyaga: 3 rétegű páraáteresztő tető-alátétfólia (2 réteg PP-flíz között, páraáteresztő, vízzáró membrán)
Felhasználási terület: Egyszeresen (a fólia és a tetőfedés között) átszellőztetett magastető-szerkezetekben, a héjalás alá bejutó nedvesség és porhó elleni másodlagos védelemként alkalmazható, közvetlenül a hőszigetelésre fektethető alátétréteg.
Egységtömeg: 135 g/m² / 175 g/m²
Sd-érték: 0,02 m
Vízzáróság: W1
Hőmérséklet-állóság: (-)30°C – (+) 70°C
Lefedési idő: maximum 2 hét
Vonatkozó termékszabvány: EN 13859-1

Isoflex Alu

Alumínium réteggel ellátott, polietilén-szövet alapú párazáró fólia.
Felhasználási terület: fényes, metalizált bevonatos oldalával a fűtött tér irányába elhelyezve, pára- és légzáró módon ragasztott toldásokkal hőszigetelt szerkezetek belső oldali párazárására alkalmas fólia.
Sd-érték: >100 m
Hőmérséklet-állóság: (+)70°C

Isoflex Classic

Vízzáró bevonattal ellátott, polipropilén szövet alapú, nem páraáteresztő tető-alátétfólia.
Felhasználási terület: kétszeresen (a hőszigetelés és a fólia, valamint a fólia és a tetőfedés között) átszellőztetett magastető szerkezetekben, a héjalás alá bejutó nedvesség és porhó elleni másodlagos védelemként alkalmazható alátétréteg, nagyon magas szakítószilárdsággal.
Hőmérséklet-állóság: (+) 70°C
Lefedési idő: maximum 2 hét

Árlista

Az árváltozás jogát fenntartjuk, áraink tájékoztató jellegűek!